តើហេតុអីមនុស្សស្រលាញ់គ្នា!

Translate

វេបសាយវីដេអូប្លែងៗ សីចសីុ /Various video websites sex

Friday, July 14, 2017

បទពិសោធន៍ដាំ​ក្រូចថ្លុង​តាម​ធម្មជាតិ​ខេត្ត​​បាត់ដំបង​​


បទពិសោធន៍ដាំ​ក្រូចថ្លុង​តាម​ធម្មជាតិ​ខេត្ត​​បាត់ដំបង



ក្រូចថ្លុង​ជា​ប្រភេទ​ផ្លែក្រូច ដែល​មាន​រសជាតិ​ផ្អែម​ឆ្ងាញ់ ហើយ​វា​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ជាច្រើន​សម្រាប់​ចិញ្ចឹម​សារពាង្គកាយ​មនុស្ស​។

 នេះ​បើ​តាម​ការបញ្ជាក់​របស់​កសិករ​ផល្លា​រស់នៅ​ភូមិ​អូរ​រំចេក ឃុំ​បាសាក់ ស្រុក​រុក្ខ​គិរី
ខេត្ត​បាត់ដំបង​។ កសិករ​ផល្លា​បញ្ជាក់បន្ថែម​ថា នៅ​ឃុំ​បាសាក់ ខេត្ត​បាត់ដំបង​នេះ កសិករ​ភាគច្រើន​ពឹងផ្អែក​លើ​ការដាំ​ដំណាំ​និង​ការ​ធ្វើ​ស្រែ​ចំការ​ដើម្បី​ចិញ្ចឹម​គ្រួសារ​។

កសិករ​រូបនេះ ប្រាប់ថា សម្រាប់​ការដាំ​ក្រូចថ្លុង​មិនមាន​ជា​ផលវិបាក​ឡើយ​។

 ចង់ដឹង​កាន់តែច្បាស់​ពី​បទពិសោធន៍​នៃ​ការដាំ​ក្រូចថ្លុង​របស់​កសិករ​ផល្លា ជា​បន្ត​សូម​ស្ដាប់​នាទី​កសិកម្ម​រៀបចំ​ដោយ លាង ធីតា ដូចតទៅ​​ស្ថិតនៅ​ក្រោម​ដើម​ក្រូចថ្លុង​ជាមួយ​ស្មៅ​ដុះ​ព័ទ្ធជុំវិញ កសិករ​ផល្លា​រួម​ទាំង​ក្រុម​គ្រួសារ​កំពុង​បេះ​ផ្លែក្រូច​យកទៅលក់​នៅ​ទីផ្សារ​។

កសិករ​ផល្លារ​បាន​រៀបរាប់ថា របៀប​ដាំ​ក្រូចថ្លុង​ស្រដៀង​នឹង​ការដាំ​ក្រូចពោធិសាត់​ដែរ​។

 ក្រូចថ្លុង​ដែល​យក​មក​ដាំ​នេះ សុទ្ធសឹង​ជា​ពូជ​ក្រូច​មាន​រសជាតិ​ផ្អែម ហើយ​សាច់​របស់​វា​មាន​លក្ខណ​សាច់​ស្ងួត​។ កសិករ​ផល្លា​រថា ពូជ​ក្រូចថ្លុង​ដំបូង​យក​មក​ពី​គេ​ប៉ុណ្ណោះ ប៉ុន្តែ​លុះដល់​៤​ទៅ​៥​ឆ្នាំ
ទើប​បង្កាត់​ខ្លួនឯង​។























No comments:
Write comments